Mijn naam is Els van Ling en ik ben Psycholoog Arbeid & Gezondheid. Vanaf mijn afstuderen in 2001 ben ik gespecialiseerd in preventie en behandeling van Chronische stress en Burn-out. Daarnaast heb ik vele jaren werkervaring als Loopbaan- en Re-integratie adviseur en Bedrijfspsycholoog. Vanaf 2006 werk ik als zelfstandig ondernemer, aanvankelijk onder de naam Van Ling Arbeidsadvies. Per 1 maart 2017 heb ik de bedrijfsnaam gewijzigd in Relief Coaching omdat ‘arbeidsadvies’ niet meer volledig aansloot bij mijn werkzaamheden en expertise.

In de loop der jaren heb ik gezien hoe ernstig het leed en de gevolgen kunnen zijn van de chronische stress waaraan wij worden blootgesteld als gevolg van allerlei maatschappelijke ontwikkelingen. Het verbaasde mij meer en meer dat er zo weinig aandacht is voor preventie van chronische stress en de uiteindelijke gevolgen daarvan zoals Burn-out, Depressiviteit, Angststoornissen en zelfs Suïcide. Om die reden ben ik mij gaan bijscholen op het vlak van preventie. En waar kun je dan beter beginnen dan bij Kinderen en Jeugdigen? Steeds meer wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het beoefenen van Mindfulness positief bijdraagt aan de mentale flexibiliteit en innerlijke rust die nodig is om de uitdagingen van onze hectische levenswijze het hoofd te bieden.

Parallel daaraan heb ik mij intensief verdiept in Opvoedvragen en Levensvragen. Veel jonge ouders geven aan dat ze opvoeden moeilijker vinden dat ze van tevoren hadden gedacht. Daarbij gaat het veelal over ‘dagdagelijkse opvoedsituaties’ waarvoor niet direct de inzet van Jeugdhulpverlening nodig is, maar waar men toch tegen aan blijft lopen. En die het (te) vaak ongezellig maken in huis. Gelukkig doen de meeste ouders het in het algemeen prima, maar is het niet vreemd dat we nauwelijks worden voorbereid op de belangrijkste en moeilijkste taak van ons leven?! Ik wil -naast mijn werk als individuele coach en Kinder- en Jeugdtrainer Mindfulness- laagdrempelig een gesprekspartner zijn voor die ouders die af en toe willen sparren met een professional zonder dat er sprake is van formele registraties en hulpverlening.

 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten. Dit zijn de mogelijkheden:

Relief Coaching

Els van Ling

M: 06-30386653

Mail naar Reliefcoaching